Інтерпретація широкосмугових вимог у динамічних системах - Наконечний, А. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються основні критерії визначення динамічних широкосмугових сигналів і систем. Наводиться візуальна інтерпретація широкосмуговості сигналу (системи) на основі співвідношення між роздільною здатністю масштабу сигналу і масштабу, який зумовлений переміщенням в системі. На прикладі показано, що за допомогою широкосмугових (малохвильових) моделей з незначними обмеженнями можна ефективно описувати рухомі об’єкти. The important criterions of wideband dynamic signals and systems definition have been considered in this article. The signal (system) wideband interpretation has been presented on the basis of ratio between signal’s scale resolution and scale due to system motion. As an example there has been showed that it is possible to efficiently describe motion objects with the help of wideband models.