Корпоративна соціальна відповідальність як інноваційна складова сталого розвитку - Малик, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано концепцію сталого розвитку підприємств та визначено її взаємозв’язок із корпоративною соціальною відповідальністю. Досліджено еволюцію концепції корпоративної соціальної відповідальності та особливості її впливу на діяльність вітчизняних підприємств. Визначено, що корпоративна соціальна відповідальність є інноваційною складовою сталого розвитку.
Keywords: бізнес-етика; заінтересовані сторони; інноваційна складова; корпоративна соціальна відповідальність; сталий розвиток