Вологісний режим фундаментної зони за її зовнішнього утеплення - Філоненко, О. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Продовжено дослідження проблеми зниження тепловтрат через підлогу, яка має за основу ґрунт. Наведено результати дослідження вологісного режиму фундаментної зони цивільних будівель за її вертикального зовнішнього утеплення. In article researches of problems of decrease in losses of heat through a floor which is based on a ground are continued. Results of research of a mode of humidity of a base zone of civil buildings are resulted at its vertical external warming.
Keywords: підлога; тепловтрати; утеплення; вологісний режим; фундамент; floor; heat losses; warming; humidity mode; the base