Методи діагностики виробничо-господарської діяльності підприємства - Мельник, О. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто позиції науковців щодо виокремлення методів діагностики діяльності підприємства. На основі цього удосконалено класифікацію методів діагностики виробничо-господарської діяльності підприємств за низкою істотних та незалежних ознак. Виокремлено перелік ключових чинників, які визначають обґрунтований вибір адекватних методів діагностики. There are in the article the positions of the scientists for identification by diagnostic methods of the enterpriser’s activity are considered. For this base the classification of diagnostic methods of the enterpriser’s activity by the list main and independent signes are improved. The list of the key factors, which determinate the basis ground choice, is identification.
Keywords: позиції науковців; класифікація методів діагностики; article the positions; classification of diagnostic methods