Компенсація впливу опорів ліній зв’язку в кодо-керованих мірах опору - Бойко, О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Запропоновано схеми компенсації впливу опорів ліній зв’язку за напругою і за струмом в кодо-керованих мірах опору. Проаналізовано вплив опорів комутаційних елементів. Предлагаются схемы компенсации влияния сопротивлений соединительных проводов в кодо-управляемых мерах сопротивления. Проанализировано влияние сопротивлений коммутирующих элементов The methods of compensation influence of wire resistance in code-control resistance measures are proposed. Influence of residual switches parameters is analyzed.