Особливості рейдерства в Україні - Тивончук, І. О.; Глинська, Г. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано особливості рейдерства в Україні. Визначено основні проблеми вітчизняних підприємців, які виникають під час антирейдерського захисту. Порівняно українську та зарубіжну рейдерську тактики. Описано негативні наслідки рейдерства для підприємства та держави. Розглянуто заходи, якими користуються підприємства в умовах розвиненого фондового ринку. Запропоновано превентивні заходи для вітчизняних підприємств. The specific of raider process in Ukraine is analyzed. The main problems of Ukrainian enterprises while raider processes take place have been defined. The Ukrainian and the foreign raider’s practices are compared. The negative results of raider’s attacks at the national economy are described. The actions against raiders in the world economy are analyzed. The main pre-offer defenses for the Ukrainian corporations are given.