Оцінювання ефективності та доцільності вкладення інвестицій в інноваційну діяльність підприємства - Товт, Т. Й. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропонована модель врахування чинника ризику для оцінювання ефективності й доцільності інвестування коштів у певний напрям інноваційної діяльності підприємства. The model of evaluation of the effectiveness and feasibility of investing in innovation activity of the enterprise taking into account the risk factors is represented in the article.
Evaluation of the investment effectiveness and feasibility in innovation activities of enterprises
Keywords: інвестиції; інноваційна діяльність; інвестиційні ресурси; інвестиційне забезпечення; інвестиційні проекти; інноваційні проекти; оцінювання ефективності; ризик; премія за ризик; модель; investments; innovative activity; investment resources; investment providing; investment projects; innovative projects; evaluating the effectiveness; risk; risk premium; model