Маркетингові стратегії газопостачальних компаній - Косар, Н. С.; Капелусь, І. В.; Брухаль, Б. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано конкурентне середовище газопостачальних компаній, проблеми у їх діяльності та обґрунтовані маркетингові стратегії на перспективу.

The competition environment of gas supplying companies and problems in their activities are analysed. The marketing strategies in perspective are ground.
Keywords: 658.8