Дослідження нелінійних коливань стрічок конвеєрів - Сокіл, Б. І. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розроблено методику дослідження нелінійних коливань для одного класу механічних систем, рух яких описується диференціальним рівняннями з частинними похідними. Is designed a technique of a research of nonlinear oscillations for one class of mechanical systems, which motion is described by differential equations with fractional by derivative.