Проблема документно-інформаційного забезпечення діяльності Української Галицької Армії в сучасній вітчизняній історіографії - Гнаткевич, Н. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Розглянуто і проаналізaовано наукові праці, у яких наводиться інформація про зв'язок та пресу Української Галицької Армії. Визначено основні шляхи документно- інформаційного забезпечення УГА. The article reviews and analyzes the scientific papers, which provides information on the link and press the Ukrainian Galician Army. The author defines the basic ways of documentinformation support UGA.