Інтелектуальна система кваліфікації правопорушень у галузі комп’ютингу - Шаховська, Н. Б.; Осідач, А. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Побудовано модель інтелектуальної системи кваліфікації правопорушень у галузі комп’ютингу. In the article a model of intelligent system of offences qualification in the computing is built.
Keywords: інтелектуальна система; експертна система; кваліфікація правопорушень; злочини у галузі комп’ютингу; правова комп’ютерна система; intelligent system; expert system; qualification of offenses; crimes in the computing; legal computer system