Геополітичні пріоритети Китаю: до проблеми пошуку засадничих принципів врядування - Охремчук, Інна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Китай – країна з величезним населенням і великими амбіціями, яка намагається боротися за світове панування. Ця країна не робить голосних заяв про своє бажання бути світовим лідером, але упевнено рухається у даному напрямку. Зараз розпочався новий виток переділу світу, і Китай сподівається, що в майбутньому задавати правила гри зможе він. Пекін почав активно пропагувати вивчення китайських мов, культури, традицій, а також прагне створити привабливу для всіх «китайську мрію».
Chinese geopolitical priority: for problem of searching fundamental principles of government
Keywords: Китай; геополітика; принципи; пріоритети