Могила родини Войнаровських. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Могила родини Войнаровських. Поховані: Фелікс Войнаровський — адвокат, власник друкарні в якій видавалась газета «Dziennik Polski». Ізидонія Войнаровська. Надгробок — високий постамент з родинним гербом та інскрипцією про померлих, увінчаний урною, що покрита флером. Біля постаменту — скульптура жінки.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, адвокати, власники газети «Dziennik Polski», Фелікс Войнаровський, Feliks Wojnarowski, Ізидонія Войнаровська, Izydonia Woynarovska, скульптура, надгробок, могила.