Формування радіаційного фону в приміщеннях - Хоботова, Є. Б.; Уханьова, М. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено алгоритм визначення потужності дози на різних відстанях над окремою плитою за експериментально виміряною величиною на довільній відстані. Розроблено математичну модель для розрахунку просторового змінювання потужності експозиційної дози гамма-випромінювання у приміщенні. The algorithm of dose power determination for different distances from the separate plate with the use of experimentally measured dose power value for arbitrary distance has been presented. The mathematical model for the calculation of space change of gamma-radiation exposure dose power indoors has been worked out.