Оптимізація імпульсного регулювання гальмування двигуна постійного струму - Поджаренко, В. О.; Дрючин, О. О.; Васілевський, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2005)
Розглянуто умови оптимальної передачі енергії двигуна постійного струму під час його гальмування до вторинної мережі живлення, а також мінімізація рівня пульсацій струму гальмування при широтно-імпульсному, частотно-імпульсному і релейному регулюванні струму. The optimal conditions for transmitting of direct current motors energy under the braking to the secondary power sources are defined in this work. Also, the problem of the minimal current pulsation under the braking with the wide pulse, frequency pulse and relay control is considered.