Координація командної гри мобільних агентів - Кравець, П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Досліджується проблема координації дій мобільних агентів у стохастичній командній грі. Сформульовано ігрову задачу командного володіння динамічним ресурсом. Розроблено рекурентний метод та алгоритмічно-програмне забезпечення для розв’язування ігрової задачі. Вивчено вплив параметрів задачі на збіжність ігрового методу. The problem of coordination of actions of the mobile agents in stochastic command game is investigated. The statement of a game task of command possession of a dynamic resource is executed. The recurrence method, algorithm and software for the task solving are developed. The influence of parameters of a task on convergence of a game method is investigated.