Конкурентоспоможність - комплексна характеристика суб'єкта ринкової економіки - Лісовська, Л. С.; Теребух, А. А.; Рачинська, Г. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблеми обґрунтування терміну конкурентоспроможності економічних об'єктів та розроблено пропозиції для їхнього використання залежно від рівня в ієрархії менеджменту конкурентоспроможності. The problems of determining term of competitiveness of economic objects are considered and suggestions are developed for their use depending on a level in the hierarchy of management of competitiveness.
Keywords: онкурентоспроможність; економічний об'єкт; ефективність; менеджмент конкурентоспроможності; показники; регулювання; competitiveness; economic object; efficiency; management of competitiveness; indexes; adjustings