Економічний потенціал західного регіону України: стан та перспективи розвитку - Франів, І. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Здійснено аналіз економічного потенціалу західного регіону України. Виокремлено актуальні економічні комплекси для досліджуваного регіону з числа всіх економічних комплексів. Наведені шляхи їх розвитку з метою реструктуризації економічного потенціалу західного регіону України. The paper analyzes the economic potential of Western Ukraine. Singled actual economic systems for the studied region among all economic systems. Presented paths of development for the restructuring of the economic potential of Western Ukraine.
Economic potential west region of Ukraine: status and prospects
Keywords: регіональна економіка; західний регіон України; розміщення підприємств; економічний потенціал; regional economy; the western region of Ukraine; facility location; economic potential