Методика вибору раціональних параметрів циліндричних щггок з ударними елементами та оптимальних режимш поверхневої обробки - Литвиняк, Ярослав (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2020)
Розглянуте алгоритм раціонального проектування циліндричних щіток з ударними елементами та вибору оптимальних режимів поверхневої обробки при забезпеченні, як необхідних характеристик поверхневого шару оброблюваних довгомірних виробів, так і мінімальної собівартості технологічної операції.
Keywords: 621.787