Обчислення невластивих iнтегралiв методом гiбридного iнтегрального перетворення типу (Конторовича-Лєбєдєва)-Фур'є на полярнiй осi r >= R0 > 0 - Ленюк, М.; Шинкарик, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Методом порiвняння розв'язкiв крайової задачi на полярнiй осi r >= R0 > 0 з точкою спряження для сепаратної системи модифiкованих диференцiальних рiвнянь Бесселя (з виродженням при старшiй похiднiй) та Фур'є обчислено полiпараметричнi невластивi iнтеграли вi дфункцiй Бесселя по iндексу й тригонометричних функцiй. Polyparametric in nity integrals from Bessel functions by index and trigonometric functions are calculated be the method of comparison of solutions of boundary problem on polar axis r ¸ R0 > 0 with contact point for separate system of modi cated di erential Bessel equation (with degeneration at senior derivative) and Fourier equation.
Calculation of infinite integrals by method of hybrid integral transformation of (Kontorovich-Lebedev)-Fourier type on polar axis r >= R0 > 0
Keywords: гiбридне iнтегральне перетворення; невластивi iнтеграли; фундаментальна система розв'язкiв; диференцiальнi рiвняння Бесселя; Фур'є; крайова задача; hibrid integral transformation; in nite integrals; fundamental system of solutions; Bessel di erential equation; Fourier di erential equation