Маркетингово-логістична концепція оптимізації систем теплозабезпечення - Люльчак, З. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто передумови та основні принципи впровадження маркетингово-логістичної концепції для оптимізації систем теплозабезпечення.

The article dwells upon the initial conditions and basic principles of application of the marketing and logistic concept intended for optimization of the heat supplying system
Keywords: 338.24; 305.7