Автоматизований облік документів у ЛННБ України ім. В. Стефаника - Мартинович, Віра (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Аналізуються переваги автоматизованого обліку документів у системі Aleph у Львівській національній науковій бібліотеці України ім. В. Стефаника. Advantages of the computer-aided materials accounting in Aleph system are analysed in Vasyl Stefanyk National Scientific Library of Ukraine in Lviv.
Keywords: автоматизація; комплектування; облік; реєстрація; automatization; acquisition; accounting; registration