Навчання студентів-економістів англійському діалогічному мовленню - Орищин, І. С.; Цубова, О. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто проблему формування навичок англійського діалогічного мовлення студентів-економістів. Рекомендуються методи формування навичок. Вказано на роль ділових ігр у навчанні діалогічного мовлення. In the article, the authors consider the problem of formation of English oral communication skills of students and try to solve it. The methods of forming skills are recommended. The role of role-plays in teaching oral communication is indicated.
Teaching English oral communication to students of economics
Keywords: діалог; діалогічне мовлення; уміння спілкуватись; комунікативна компетенція; комунікативна функція; фраза; dialogue; oral communication; communication skills; communicative function; phrase