Особливості формування електронної енциклопедії вищого навчального закладу - Жежнич, Павло; Гірняк, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У роботі наведено основні характеристики та кроки при формуванні електронної енциклопедії навчального закладу та її якісного функціонування. Проаналізовано доцільність екстракції знань з відкритих текстів для інформаційного наповнення та оцінювання якості енциклопедії. This paper dwells on the characteristic features and main steps in the formation of the university electronic encyclopedia and its qualitative performance. It is made up the analysis on the expediency of knowledge extraction from open texts for the content and encyclopedia quality evaluation.
Keywords: електронна енциклопедія; інформаційне наповнення; якість; екстракція знань; відкриті тексти; electronic encyclopedia; content; quality; knowledge extraction; open texts