Корозійні ураження стикових накладок кілів літаків типу МІГ-29 - Бологін, А. С. (ООО «Компания «Индустриальные технологии», 2014)
Наведено результати досліджень щодо встановлення причин розвитку корозії на силових елементах кілів літаків типу МіГ-29. Results of researches on an determination of the reasons of development corrosion on elements of tails of planes type МiG-29.
Corrosion damages of connective plate of tails of planes type МIG-29
Keywords: літак; кіль; експлуатація; корозія; стикова накладка; airplane; kiel; exploitation; corrosion; connective plate