Інноваційна інфраструктура: напрями розвитку та участь держави - Ковтуненко, К. В.; Ковтуненко, Ю. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено проблеми інноваційного розвитку України. Розглянуто зарубіжний досвід формування інноваційної інфраструктури та особливості його застосування в Україні. З’ясовано роль держави у процесі стимулювання інноваційних процесів. In the article the problems of innovative development of Ukraine are determined. The foreign experience of innovation infrastructure and especially its use in Ukraine is analized. The role of state in stimulating innovation processes is clarified.
Innovative infrastructure: development trends and role of the stat
Keywords: інноваційний розвиток; інноваційна інфраструктура; комерціалізація інновацій; наукові дослідження; державна підтримка інноваційних процесів; innovation development; innovation infrastructure; commercialization of innovation; research; government support of innovation processes