Методика опису інформаційних активів організації при створенні системи менеджменту інформаційної безпеки - Крет, Тарас (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано методику опису інформаційних активів організації при створенні ефективної системи менеджменту інформаційної безпеки (СМІБ) на основі сімейства міжнародних стандартів ISO/IEC 27001 та ISO/IEC 13335. Головною метою створення методики на основі цих стандартів є вдосконалення СМІБ організації.
Keywords: захист інформації; системи менеджменту інформаційної безпеки; опис активів