Дослідження проблем сучасних рекомендаційних систем - Мелешко, Єлизавета; Дрєєва, Ганна (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
This paper considers problems of modern recommender systems, such as Cold-start Problem, Continuous Cold-start Problem, Filter bubble Problem, etc.
Keywords: рекомендаційні системи; контентна фільтрація; колаборативна фільтрація; проблема холодного старту; проблема бульбашки фільтрів