Особливості застосування цифрової фільтрації при вимірюванні частоти - Вітер, О. С.; Дорожовець, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто можливість застосування цифрової фільтрації для забезпечення швидкого усереднення показів цифрового частотоміра при наявності імпульсних завад. Наведено рекомендації щодо вибору оптимальних параметрів фільтра залежно від рівня стрибка показів і динамічної похибки встановлення значення результату. The article considers possibility of digital filtration implementation for fast averaging of digital frequency meter measuring results in the presence of pulse impediments. The authors give recommendations for filter optimal parameters selection depending on the frequency burst level and dynamic error of measured results.