Розробка вібраційного дезінтегратора для виробництва біологічно активних сумішей преміксів - Паламарчук, І. П.; Янович, В. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено дослідження і розглянуто технологію виробництва біологічно активних сумішей для преміксів. Розроблено перспективну технологічну схему вібраційного дезінтегратора, яка дає можливість поєднати операції дроблення, сепарації та змішування компонентів вітамінних препаратів. In the article the research and production technology is considered biologically active compounds for premixes. A promising flowsheet vibrating disintegrator, which makes it possible to combine the operations of crushing, separating and blending components vitamins.