Особливості електронних систем для дослідження потенціалів сітківки ока - Ткачук, Роман; Янець, Віталій (Національний університет "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто особливі підходи побудови електронної апаратури при дослідженнях біопотенціалів в ранній діагностиці захворювань ока і зорового аналізатора. Рассмотрено особенные подходы к построению электронной аппаратуры при исследовании биопотенциалов в ранней диагностике заболеваний глаза и зрительного анализатора. Methods of researcher evoked potentials in diagnostics of early eye disease and visual analyzer are represented in the article.