Основні деформації кантелівера механічного типу - Дупак, Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто основні деформації кантелівера механічного типу за дії вертикальної, подовжньої і поперечної сил. This paper is considered the main deformation of cantilever of mechanical type action under the vertical, longitudinal and lateral forces.
Keywords: кантелівер; атомно-силовий мікроскоп; зонд; мікроскоп; cantilever; atomic force microscope; probe; microscope