Оцінювання ексергетичної ефективності холодильних машин SPLIT-кондиціонерів фірми "FUJITSU" - Лабай, В. Й.; Мисак, Й. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Використано розроблений ексергетичний метод аналізу роботи одноступеневих хладонових холодильних машин split-кондиціонерів. Встановлено ексергетичний ККД та втрати ексергії для split-кондиціонерів фірми „FUJITSU” різної холодопродуктивності. The elaborating method of the exergetic analysis of air split-conditioners one-step freon refrigeration machines was used in this article. Exergetic output-input ratio and exergy losses for air split-conditioners of firm „FUJITSU” with different cooling capacity were defined.
Keywords: холодильні машини; split-кондиціонери; ефективність; refrigeration machines; air split-conditioners; efficiency