Рістрегулювальна активність композицій на основі алілтіосульфанілату та біопар щодо гарбуза звичайного - Швець, В. В.; Карпенко, О. В.; Баня, А. Р.; Наконечна, А. В.; Лубенець, В. І.; Shvets, V. V.; Karpenko, E. V.; Banya, A. R.; Nakonechna, A. V.; Lubenets, V. I. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено вплив композицій на основі алілтіосульфанілату та поверхнево- активного рамноліпідного біокомплексу (за різних співвідношень), на подібність і ростові показники гарбуза звичайного (Cucurbita pepo) – однієї з важливих сільськогосподарських культур. Встановлено ефективність створених композицій для вирощування гарбуза – істотно підвищувалися подібність насіння та ростові показники (збільшення довжини пагона; кількості квіток; росту листя), а також покращувалася життєздатність рослин гарбуза. Найефективнішим препаратом виявилася композиція алілтіосульфанілату та біоПАР за співвідношення 1:1.

The influence of compositions based on alilthiosulfanilate and surface-active rhamnolipid biocomplex (at different ratios) on germination and growth indexes of pumpkin ordinary (Cucurbita pepo) – one of the most important crops was studied. Effectiveness of the compositions for growing pumpkins – significantly raised seed germination and growth rates (increasing the length of the shoot, the number of flowers, leaf growth) and get better vitality of plants pumpkin were established. The most effective composition of alilthiosulfanilate and biosurfactant have the ratio of 1: 1.
The growth stimulating activity compositions based on alilthiosulfanilate and biosurfactant on cucurbita pepo
Keywords: регулятори росту рослин; гарбуз звичайний; алілтіосульфанілат; рамноліпідний біокомплекс; біогенні поверхнево-активні речовини; композиції; ростові показники; plant growth regulators; alilthiosulfanilate; growth stimulating activity; Cucurbita pepo; biosurfactants; growth indexes; 604; 631.8