XVII Міжнародна науково-технічна конференція “Геофорум 2012" - Тревого, І. С.; Савчук, С.; Глотов, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Подано огляд сучасного стану та перспективи розвитку геодезичних, картографічних та кадастрових робіт в Україні за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції “Геофорум 2012”, що відбулася 25–27 квітня 2012 р. у Львові–Яворові. Представлен обзор современного состояния и перспективы развития геодезических, картографических и кадастровых работ в Украине по материалам Международной научно-технической конференции “Геофорум 2012”, состоявшейся 25–27 апреля 2012 во Львове–Яворове. The review of current state and prospects of development of surveying, mapping and cadastral work in Ukraine according to the International scientific conference “Geoforum 2012”, held April 25–27, 2012 in Lviv–Yavoriv.
XVIІ Международная научно-техническая конференция “Геофорум 2012”
XVIІ International Scientifi c Conference “Geoforum 2012”
Keywords: конференція; геодезичні, картографічні і кадастрові роботи