Обернена задача розсiяння для просторово-двовимiрної системи Дiрака i метод бiнарних перетворень - Сидоренко, Ю.; Починайко, М.; Чвартацький, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Методом бiнарних перетворень знайдено всi основнi об’єкти (оператори) оберненої задачi розсiяння для системи Дiрака. Доведено їхню еквiвалентнiсть з операторами, отриманими за класичного пiдходу Марченка-Гельфанда-Левiтана. Методом бинарних преобразований найдены все основные объекты (операторы) обратной задачи рассеяния для системы Дирака. Доказана их эквивалентность операторам, которые находятся при класическом подходе Марченка-Гельфанда Левитана. All main objects (operators) of the inverse scattering problem for the Dirac system are found by using the method of binary transformations. Their equivalence with the operators obtained under the classical Marchenko-Gelfand-Levitan approach is proved.
Обратная задача рассеяния для пространственно-двумерной системы Дирака и метод бинарных преобразований
The inverse scattering problem for spatially two-dimensional Dirac system and method of binary transformations
Keywords: система Дiрака; бiнарнi перетворення; обернена задача розсiяння; система Дирака; бинарные преобразования; обратная задача рассеяния; Dirac’s system; binary transformations; inverse scattering problem