Антимікробні властивості N-заміщених тіосульфонатів - Комаровська-Порохнявець, О. З.; Губрій, З. В.; Швед, О. В.; Москаленко, Н. І.; Іськів, О. П.; Новіков, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Вивчено фунгібактерицидну активність N-заміщених тіосульфонатів. Досліджено фунгіцидну здатність біоцидів, що використовуються для захисту паперу від біопошкоджень. Fungibactericidical activity of N-substitute thiosulfonates has been studied. Fungicidical property of biocides, used to prevent paper from being biologically damaged has been researched.