Економіко-математична модель розвитку і розміщення виробництва промислового виробничого об’єднання - Мачкур, А. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено питання побудови економіко-математичної моделі розвитку і розміщення виробництва промислового виробничого об’єднання. Запропонована економіко-математична модель точніше, ніж існуючі, відображає умови діяльності виробничих об’єднань. The article is dedicated to formulation of economic – mathematical model of development and placing of industrial production association. The economic-mathematical model more accurate reflects the conditions of production associations than existing ones.
Keywords: економічний розвиток; виробниче об’єднаня; економіко – математична модель; economic development; industrial production association; economic-mathematical model