Опрацювання статичних масивів в архітектурі на основі пам’яті з впорядкованим доступом - Клименко, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наведено алгоритм оптимізації компілятором статичних масивів в архітектурі на основі пам’яті з впорядкованим доступом. Наведено результати виконання оптимізації компілятором. Algorithm of static array optimization by compiler in the architecture with the distributed register file with time access is described in this article. Results of the compiler’s optimization are shown.