Методи економічної оцінки інноваційних проектів технопарку - Петрина, М. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Подано та детально проаналізовано методи економічної оцінки інноваційного проекту технопарку. Найбільшу увагу приділено показникам абсолютної ефективності проектів, що дають можливість оцінити кожен інноваційний проект окремо, без вирішення проблеми перерозподілу ресурсів між альтернативними варіантами. Акцент зроблено на особливостях оцінки інноваційного проекту, що реалізується технопарком. The methods of an economic estimation of the innovational technopark project are given and analysed in details in the article. The greatest attention is payed to parameters of absolute efficiency of projects that give possibility to estimate each innovational project separately, without solving the problem of redivision of resources between alternative variants. The accent is made on features of an estimation of the innovational project, that is realized by technopark.