Індикатори кризи фондового ринку - Левенко, А. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Криза фондового ринку, або біржова криза – тема, що викликає численні суперечки. Одною з її характерних особливостей є раптовість. Втім, існує кілька ознак, що можуть допомогти передбачити близьку біржову кризу.