Осоливості побудови підсистеми збирання , попередньої обробки та збереження медичних даних - Батюк, А.; Пилипчук, С.; Цмоць, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Проаналізовано типи медичних даних, розроблено структуру підсистеми збирання, попередньої обробки та збереження даних та розглянуто основні етапи підготовки інформації до запису в сховище даних. In this article medical data types were analyzed, gathering, preprocessing subsystems and storage was developed. Main steps of data preparation for storing in Data warehouse were described.