Дослідження психологічного впливу організаційних культур в трудових колективах на співробітників - Лозинський, Олег; Тереза, П’єцух; Щигел, Ельжбета; Чуді-Лясковська, Катажина; Lozynskyj, Oleg; Piecuch, Teresa; Szczygieł, Elżbieta; Chudy-Laskowska, Katarzyna (My University, 2018)
У статті висвітлено ре-зультати емпіричного дослідження особливостей впливу організаційної ку-льтури в трудових коле-ктивах на психологічний стан співробітників, отриманих методом анонімного анкетування респондентів.

W artykule przedstawiono wyniki empirycznego badania osobliwości wpływu kultury organizacyjnej na stan psychiczny pracowników.
Badanie psychologicznego wpływu kultury organizacyjnej na zachowania osób współpracujących w zespołach
Keywords: організаційна культура; сильна/слабка органі-заційна культура; вплив організаційної культури на особис тість співробітників; kultura organizacyjna; silna / słaba kultura organizacyjna; wpływ kultury organizacyjnej na pracowników