Поняття та види делінквентної поведінки людини - Барабаш, Ольга; Barabash, Olga; Барабаш, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Проаналізовано поняття та ознаки делінквентної поведінки людини. Визначено категорію осіб, які найсхильніші до проявів делінквентної поведінки. Наведено та охарактеризовано види делінквентної поведінки людини.

The article analyzes the concept and characteristics of delinquent behavior. Prescribed classes of persons who are most prone to displays of delinquent behavior. Shows and characterized the types of delinquent behavior.

Проанализированы понятия и признаки делинквентного поведения человека. Определены категории лиц, которые наиболее подвержены проявлениям делинк- вентного поведения. Приведены и охарактеризованы виды делинквентного поведения человека.
Concept and types of delinquent behavior human
Понятие и виды делинквентного поведения человека
Keywords: поведінка людини; девіантна поведінка; делінквентна поведінка; соціально-негативна поведінка; злочинна поведінка; human behavior; deviant behavior; delinquent behavior; socially negative behavior; criminal behavior; поведение человека; девиантное поведение; делинквентное поведение; социально-негативное поведение; преступное поведение; 340; 01