Латентные психолого-педагогические показатели эффективности деятельности кафедры вуза - Апишева, Аминет Шабановна (Бадікова Н. О., 2015)
Ефективність діяльності кафедри вищого навчального закладу складається з показників як об'єктивної, так і латентної психолого-педагогічної результативності.