Мегатренди і розвиток логістичних послуг - Кіндій, М. В.; Білик, М. В.; Саталкін, С. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто тенденцію трансформації логістичних процесів у зв’язку із посиленням трендів глобалізації, стандартизації, індивідуалізації, інформатизації. Досліджено вплив цих чинників на інтенсифікацію розвитку логістичних послуг та створення центрів перевезення товарів. Logistics processes transformation in the aspects of activization of the following megatrends: globalization, standardization, individualization, informatization, is considered in the article. The author investigates influence of these factors on development intensification of logistics services and creation of transporting centers of goods.