Електронне голосування як складова електронної демократії - Бучин, Микола (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Essence of concept "electronic vote" is exposed. The basic approaches to her understanding and typology are systematized.
Keywords: електронне голосування; електронна демократія; вибори; інформаційно-комунікативні технології