Вікович, О. В.Походило, Є. В.2018-05-032018-05-032017-03-282017-03-28Вікович О. В. Дослідження електричних параметрів м’ясної продукції / О. В. Вікович, Є. В. Походило // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Автоматика, вимірювання та керування. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — № 880. — С. 79–85.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/40968Досліджено активні та реактивні складові імітансу свинячого фаршу та різних частин свинячої туші. Запропоновано експрес-метод виявлення фальсифікованого свинячого фаршу.The active and reactive components of immitanum of pork minced meat and various parts of pork carcass were investigated. An express method for detecting counterfeit minced meat was proposed.79-85ukімітанссвининаоперативний контроль якостісвіжістьжелатинimmitansporkexpress quality controlfreshnessgelatinДослідження електричних параметрів м’ясної продукціїArticle© Національний університет “Львівська політехніка”, 2017© Вікович О. В., Походило Є. В., 20177658.62658.562Vikovych O. V. Doslidzhennia elektrychnykh parametriv miasnoi produktsii / O. V. Vikovych, Ye. V. Pokhodylo // Visnyk Natsionalnoho universytetu "Lvivska politekhnika". Serie: Avtomatyka, vymiriuvannia ta keruvannia. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — No 880. — P. 79–85.