Розвиток рекреаційних територій в структурі ландшафту Сколівського району Львівської області - Онуфрів, Я. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті досліджено взаємозв’язок ландшафтно-просторової та планувальної структури території рекреаційного призначення на рівні районного планування. В контексті тематики детальніше описано особливості ландшафтно-просторової організації комплексів зимової рекреації в Сколівському районі Львівської області.
Development of recreational areas within the landscape of Skole district, Lviv region
Keywords: рекреаційна структура території; природний ландшафт; гірськолижний комплекс; recreational structure of the territory; natural landscape; skiresort