Органічна єдність системи церковних законів - Сливка, Степан; Slyvka, Stepan; Сливка, Степан (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено єдність системи церковних канонів. Основну увагу зосереджено на проблемі пошуку духовності, що проаналізовано у статті в антропологічних, етичних й екзистенційних аспектах.

The article explores the unity of the system of church canons. The main attention is focused on the problem of the search for spirituality, which are examined in the article in anthropological, ethical and existence aspects.

Исследуется единство системы церковных канонов. Основное внимание сосредоточено на проблеме поиска духовности, которая исследована в статье в антропологических, этических и экзистенциональных аспектах.
Organic unity of the system of church canons
Органическое единство системы церковных канонов
Keywords: позитивне право; природне право; надприродне право; Церква; віряни; християнська антропологія; християнська етичність; екзистенція; метаправо; герменевтика; positive law; natural law; supernatural right; Church; believers; christian anthropology; christian ethics; existence; meta law; hermeneutics; положительное право; естественное право; сверхъестественное право; Церковь; верующие; христианская антропология; христианская этичность; экзистенция; метаправо; герменевтика; 340.12